czy można

Pytania, opinie na temat sprzętu fotograficznego

czy można

Postprzez podlygracz » Cz, 8 stycznia 2009, 15:39

Czy macie takie aparaty, że podłączacie pod nie flash ?
podlygracz
 
Posty: 3
Dołączył(a): N, 14 września 2008, 09:21
Lokalizacja: Wawa
Gadu-Gadu: 0

Re: czy można

Postprzez SawaRob » Cz, 8 stycznia 2009, 16:46

Cześć PodłyGraczu,

co rozumiesz przez 'flash' ??
czy flash jako lampa (zewnętrzna) czy może flash jako USB Dongle?
Doprecyzuj pytanie proszę.

Lampę podłączam, zaś Flash memory - nie, choć istnieją na rynku tzw. banki danych, które można podpiąć i zrzucić materiał zdjęciowy na taki 'bank' zazwyczaj wyposażony w dysk twardy

pozdrawiam,
SawaRob
 
Posty: 927
Dołączył(a): Pn, 11 sierpnia 2008, 07:46
Lokalizacja: Falenica/Juszkowo
Gadu-Gadu: 0

Re: czy można

Postprzez juha » Cz, 8 stycznia 2009, 21:10

Też posiadam zewnętrzna lampę błyskową. Używam jej najczęściej podczas zdjęć w pomieszczeniach o ile wysokość sufitu pozwala odbić od niego światło flesha.
Nie potrafię robić zdjęć, ale lubię :)
Avatar użytkownika
juha
Administrator
 
Posty: 926
Dołączył(a): Pt, 8 sierpnia 2008, 23:32
Lokalizacja: Międzyrzec Podlaski
Gadu-Gadu: 13100
Skype: juhacz


Powrót do Sprzęt

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość



cron