Witam na forum

1. fajna rama łóżka na łące to ciekawy temat. Mogło być romantycznie, zwiewnie, świeżo, a wyszło jak wyszło. Widać, że nie przejmujesz się szczegółami: ten koc (kapa?), wystające uszy jednego z miśków, serce ze szczebelkiem w połowie i bezlitośnie zmarnowane światło zachodzącego słońca. Absolutnie nie wiem co autor miał na myśli.
2. Zgarbiona dziewczyna szukająca opału aż zzieleniała tracąc dłonie.
3. Jak dla mnie nie ma nic, ale to kompletnie nic na tym pstryknięciu. Bez kontrastu, bez światła, z ostrością na ramionach, nie jestem też pewna w jakim celu użyłaś sepii?
4. Fajnie zagrały włosy, trochę to takie tajemnicze, zaczynam się zastanawiać co mogła myśleć dziewczyna. Jak dla mnie najlepsze z wrzuty, ale można popracować na kolorami.
5-7. Coś próbujesz się bawić kolorem, przebarwieniami czerni, ale to jeszcze nie to. Nie ma wyrazu. Dziewczyna w t-shircie z likierówką przy oknie. Zwłaszcza ostatnie nie mówi nic.
Przemyśl kolejne zdjęcia. Zastanów się nad nimi, nad barwą, co mówi, co wyraża. Przemyśl światło. Zrób plan. Wymyśl temat i konsekwentnie go zrealizuj. Stwórz swoją bajkę. Chętnie zobaczę co z tego wyjdzie, bo niestety na chwilę obecną cienizna.
Pozdrawiam